Bagi seseorang usahawan produk sendiri, pasti anda sentiasa fikirkan strategi pemasaran untuk melariskan produk anda. Pelbagai cara boleh dicuba sama ada menggunakan cara pemasaran melalui medium media sosial, promosi di pasaraya, hebahan melalui flyers, pengiklanan melalui televisyen dan sebagainya.

printing box murah

Semua medium pengiklanan memerlukan anda melaburkan modal bergantung kepada jenis pengiklanan yang anda pilih. Namun tahukah anda, keberkesanan pengiklanan juga bergantung kepada produk itu sendiri juga? Produk bagus tapi tidak mempunyai pembungkusan yang menarik pasti tidak dapat menghasilkan jualan juga. Sepatutnya, produk yang bagus perlu seiring dengan pembungkusan dan label yang menarik supaya dapat menarik perhatian para pengguna agar mengetahui kewujudan produk anda.

printing kotak murah

Untuk menjadikan produk anda unik dan menarik, anda harus fikirkan packaging yang menarik untuk produk anda. Packaging yang menarik ini anda perlu paparkan pada kotak produk anda supaya pelanggan juga akan yakin dan percaya tentang produk yang anda keluarkan. Namun, pasti yang menjadi isunya adalah kos yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan pembungkusan kotak produk yang menarik ini.

Promosi Design dan Printing Kotak Murah Pada Harga Kilang

kedai printing kotak murah

Promosi pada harga kilang? Ya!! berita baik untuk anda semua usahawan dan pemilik produk di seluruh Malaysia. Anda kini dapat menikmati penjimatan berganda dengan mendapatkan harga promosi design dan printing kotak murah pada harga kilang. Harga promosi serendah 50 sen ini anda boleh nikmati untuk tempahan produk anda supaya lebih dikenali di pasaran. Nak tahu servis percetakan kat mana yang termurah di Malaysia? Jom ikuti perkongsian artikel ini seterusnya.

HMS Design & Printing | Pakar Printing Packaging No. 1 Malaysia

kedai printing kotak murah

HMS Design & Printing merupakan syarikat yang beroperasi sepenuhnya di Ampang menawarkan servis semua jenis percetakan termasuklah packaging box, sticker, paperbag, flyers dan juga merchandise. Mereka mempunyai pasukan yang sangat fokus pada usahawan produk yang ingin mencari servis printing dan design bagi perniagaan mereka. Ini merupakan salah satu teknik dan strategi pemasaran yang penting bagi membangunkan sesuatu produk di pasaran hari ini.

kedai printing kotak murah

Anda boleh merealisasikan idea kreatif anda bersama HMS Design & Printing pada produk anda. Sudah ramai usahawan mendapat bantuan daripada HMS Design & Printing bagi mendapatkan servis percetakan serta khidmat rundingan bagi menyelesaikan masalah pemasaran produk. Fokus utama yang anda perlu lakukan adalah dapatkan design dan cetakan yang bagus untuk kotak produk anda kerana itu akan memberi tanggapan pertama buat pelanggan yang melihat produk anda di pasaran. Jom kami kongsikan lebih jelas lagi tentang servis HMS Design & Printing ini.

Kenapa Anda Perlu Dapatkan Servis Percetakan Daripada HMS Design & Printing?

kedai printing kotak murah

HMS Design & Printing turut dikenali sebagai Pakar Printing Packaging No. 1 di Malaysia. Mereka menawarkan servis dan produk pada harga paling murah dan kualiti yang tinggi sehinggakan ramai usahawan hanya setia pada HMS Design & Printing sahaja. Antara sebab – sebab anda juga perlu dapatkan servis percetakan daripada HMS Design & Printing adalah :

Mempunyai Kepakaran Dalam Bidang Design & Printing

printing kotak murah malaysia

Setiap pemilik produk, pasti mempunyai idea untuk membangunkan produk mereka. Namun, disebabkan kekurangan ilmu dan kepakaran, idea anda akan terbantut dan tidak dapat direalisasikan. Dengan servis daripada HMS Design & Printing, anda kini boleh menukarkan idea sendiri kepada hasil yang sebenar. Pasukan HMS Design & Printing akan mengolahkan idea anda menjadi satu produk pembungkusan yang berkualiti tinggi di mana ia akan mempersembahkan produk yang anda ingin pasarkan kepada orang ramai.

Membantu Membangunkan Jenama Anda Sendiri di Pasaran

kedai printing kotak murah

Usahawan yang mempunyai rangkaian produk sendiri, mesti mempunyai nama jenama sendiri untuk dibangunkan. Dengan bantuan HMS Design & Printing anda juga boleh meningkatkan jenama anda sendiri untuk bersaing dengan jenama sedia ada di pasaran. HMS Design & Printing akan memberikan servis mereka untuk penjenamaan perniagaan anda melalui packaging serta identiti korporat syarikat anda. Anda sepatutnya berasa bangga untuk jenama anda terkenal di pasaran.

Membantu Usahawan Yang Ketandusan Idea Untuk Berkembang

printing kotak murah

Siapa sangka anda adalah usahawan yang mampu mengubah kehidupan anda pada hari ini. Mungkin anda ketandusan idea untuk membangunkan produk anda sendiri. Kini, anda boleh dapatkan bantuan HMS Design & Printing kerana mereka mempunyai barisan pakar Graphic Designer yang mempunyai pengalaman yang luas dalam membina jenama baru supaya kelihatan unggul di pasaran. Anda hanya perlu berikan kepercayaan sepenuhnya kepada HMS Design & Printing untuk melakukan kerja mereka menaikkan produk anda.

Lihat Pelbagai Produk Daripada HMS Printing & Design

  • Kotak Cenderahati

kedai printing kotak murah

Majlis perkahwinan, pertunangan, akikah atau sebarang majlis pasti lebih menarik apabila anda hadiahkan cenderahati yang ditempah khas bersempena majlis yang anda raikan. Anda boleh menempah kotak untuk anda letakkan cenderahati di dalamnya dengan HMS Design & Printing dengan harga yang murah ini.

  • Paper Bag

printing kotak murah malaysia

Paper Bag merupakan medium pemasaran yang banyak digunakan oleh jenama terkenal di tanah air kita. Anda juga mampu menempah paper bag yang berkualiti dengan harga yang murah daripada HMS Design & Printing. Produk anda akan tampak lebih eksklusif dengan tertulisnya jenama anda sendiri pada paper bag itu nanti.

  • Name Card

printing box murah

Name Card merupakan satu perkara yang akan melambangkan identiti perniagaan anda sendiri. Ia sangat penting apabila anda menghadiri sesuatu majlis atau berjumpa dengan prospek perniagaan. Anda boleh menempah Name Card pelbagai design daripada HMS Design & Printing.

  • Sticker

printing kotak murah

Sticker merupakan teknik pemasaran produk yang paling murah dan berkesan. Anda hanya perlu menampal sticker pada kotak atau apa – apa bentuk pembungkusan produk anda untuk memaklumkan jenama produk anda sendiri. Dapatkan design sticker menarik daripada HMS Design & Printing.

  • Packaging Box

printing box murah

Packaging box akan memberi nilai tambah pada produk anda. Anda hanya perlu berikan idea anda sendiri atau biarkan pasukan HMS Design & Printing lakukan kerja mereka untuk mengolahkan idea anda pada packaging box anda nanti. Pasti produk anda akan kelihatan lebih eksklusif dan menarik.

Kelebihan Menempah dan Mencetak Kotak Produk Daripada HMS Design & Printing

printing kotak murah

Pasti anda mahu ketahui apakah kelebihan menempah dan mencetak kotak produk daripada HMS Design & Printing ini. Jom kami kongsikan untuk anda.

#1 Packaging Serendah 50 Sen

HMS Design & Printing turut terkenal sebagai packaging termurah di Malaysia kerana usahawan baru juga mampu dapatkan servis mereka serendah 50 sen sahaja. Untuk anda yang baru mulakan jenama produk sendiri, kekangan modal pasti membuatkan anda buntu. Namun, anda tidak perlu risau lagi kerana HMS Design & Printing sedia menawarkan servis mereka pada harga yang murah.

kedai printing kotak murah

#2 Kotak Yang Berkualiti Tinggi

Walaupun harga yang murah, HMS Design & Printing sangat mengutamakan kualiti servis dan produk mereka. Anda pasti berpuas hati dengan kualiti kotak yang berkualiti tinggi yang pasti menjamin keselamatan produk anda nanti.

printing kotak murah

#3 Tempahan Dilakukan Dengan Pantas

Setiap tempahan pelanggan akan dilakukan dengan kadar yang segera supaya produk dapat dikeluarkan di pasarang dengan pantas. Pasti pemilik produk tidak sabar untuk penjenamaan baru produk, maka HMS Design & Printing akan lakukan terbaik untuk membangunkan produk anda nanti.

printing kotak murah malaysia

#4 Merangkumi Seluruh Jenis Produk

Usahawan produk boleh mendapatkan servis HMS Design & Printing ini tidak kira apa bentuk perniagaan yang anda laksanakan. Antaranya adalah usahawan produk makanan, kosmetik, makanan kesihatan, dan sebagainya.

printing kotak murah malaysia

#5 Minimum Order 300 Unit Sahaja

Bagi usahawan baru, produk yang dikeluarkan haruslah dalam kuantiti yang sedikit. Anda jangan risau kerana anda juga boleh menempah dan mencetak kotak produk anda bersama HMS Design & Printing pada harga yang murah dengan minimum tempahan 300 unit sahaja. Pasti ini akan membantu anda yang baru berjinak – jinak untuk mulakan perniagaan sendiri.

printing box murah

#6 Anda Boleh Design Sendiri Kotak

Menariknya produk anda mempunyai kotak dan design daripada idea asal anda sendiri. Ia akan melambangkan identiti anda dan juga perniagaan anda sendiri. Pasti ia lebih memberikan anda semangat untuk terus bangunkan jenama sendiri di pasaran.

printing kotak murah malaysia

Dapatkan Harga Promosi Serendah 50 Sen Untuk Packaging Produk Anda!!

Jangan tunggu lama – lama untuk bangunkan produk jenama anda sendiri di pasaran. Dapatkan harga promosi serendah 50 sen sahaja untuk packaging produk anda. HMS Design & Printing sedia membantu memberikan khidmat rundingan untuk bangunkan jenama anda supaya setanding dengan jenama hebat di pasaran. Untuk maklumat lanjut, anda boleh hubungi info yang dinyatakan di bawah ini.

kedai printing kotak murah

HMS Design & Printing | Servis Percetakan Kotak Murah
Hotline: Tekan untuk telefon (019-9051424) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook : Pakar Packaging Dan Sticker Produk
Laman Web : https://www.hmsprinting.com/