Bila ada cita-cita untuk jadi seorang peniaga, cara yang terbaik untuk bergelar usahawan yang berjaya adalah dengan mewujudkan produk sendiri yang lain daripada orang lain. Produk sendiri ini terpulanglah pada diri sendiri sama ada inginkan produk di dalam kategori makanan, kecantikan, kesihatan, pakaian dan sebagainya. Jenis produk itu bukanlah menjadi satu masalah kerana anda boleh mengkaji sendiri apakah produk yang paling berpotensi untuk diketengahkan.

stiker printing murah kl

Walaubagaimanapun, adalah menjadi satu tugasan yang lebih berat untuk difokuskan pada bahagian pemasaran. Yelah, produk bagus hingga mampu memberi hasil yang berkesan sekalipun tidak akan berguna andainya tidak dapat menarik perhatian para pengguna untuk membeli  dan mencubanya. Jika di tanya, apakah cara terbaik untuk membantu menarik perhatian para pengguna untuk membelinya, jawapan yang paling berguna adalah dengan melakukan proses pembungkusan dengan rupa yang cantik dan menarik. Bak kata pepatah, dari mata turun ke hati maka afdal sekali jika dapat mempamerkan rupa bungkusan yang sangat lawa di kaca mata para bakal pembeli.

stiker cantik dan murah

Bagi anda yang mempunyai kadar bajet minima, anda jangan terus bersusah hati. Ini kerana anda masih lagi ada peluang untuk menaiktarafkan rupa produk anda itu dengan cara yang sangat murah! Cara yang dimaksudkan ini adalah dengan melakukan proses printing stiker murah dari pihak yang dapat memberikan servis printing stiker murah dengan kadar harga kilang. Untuk kawasan Kualu Lumpur dan Selangor, antara pihak yang dapat memberikan servis printing stiker murah untuk produk dan bisnes anda pada harga kilang adalah HMS Design & Printing.

stiker cantik dan murah

Cara Memilih Sticker Yang Betul Untuk Sesuatu Jenis Produk

Sebelum anda memilih sticker mana yang patut ditempah untuk dilekatkan para produk anda itu, adalah penting untuk anda tentukan dulu apakah produk terbaik yang ingin anda ketengahkan. Setelah itu anda bolehlah mula fikirkan pula apakah jenis pembungkusan yang ingin dilakukan ke atas produk tersebut samada dalam bentuk bungkusan plastik, botol kaca, bekas plastik, beg kertas, kotak dan sebagainya. Anda perlu tentukan dahulu jenis pembungkusan bagi memastikan apakah material sticker yang paling terbaik supaya sesuai dengan material untuk pembungkusan terbabit.

stiker printing murah malaysia

Seandainya produk keluaran anda itu adalah dari jenis produk mandian, barang makanan sejuk beku, produk untuk dapur dan sebagainya yang banyak terdedah kepada air, anda haruslah menggunakan sticker dari material yang lebih lasak dan tahan kepada air. Ini untuk memastikan yang sticker tersebut tidak akan terjejas dan luntur tatkala pengguna sedang menggunakannya bersama air nanti. Anda pasti tak mahu jika pengguna rasa rimas dan marah hanya kerana sticker tersebut hancur, luntur dan koyak rabak setelah terkena air semasa pengguna sedang menggunakan produk keluaran anda itu nanti kan?

stiker printing murah malaysia

Maka pilihlah sticker yang betul dan paling bersesuaian dengan jenis produk keluaran anda itu nanti. Yang penting, anda harus pastikan yang setiap sticker tersebut boleh dilekatkan ke atas pelbagai permukaan mengikut jenis produk yang anda hasilkan seperti botol minuman, kotak packaging, beg kertas, dinding, bekas plastik, permukaan besi, beg kertas, kotak kertas, botol plastik dan sebagainya.

stiker printing murah kl

Kenali HMS Design & Printing | Pakar Design Dan Printing Terbaik

HMS Design & Printing adalah sebuah syarikat pencetakan yang di miliki oleh 100% bumiputera yang beroperasi dari premis utama mereka di kawasan Ampang Selangor. HMS Design & Printing mempunyai pengalaman yang sangat banyak dan setiap tenaga pekerja telahpun memiliki kemahiran di dalam bidang design dan printing ini.

stiker printing murah kl

Berbekalkan pengalaman dan kemahiran yang sangat tinggi itulah telah membuatkan pihak HMS Design & Printing antara syarikat yang mendapat ramai pelanggan dikalangan para usahawan. Antara servis yang paling digemari sudah semestinya printing stiker murah yang sangat berbaloi. HMS Design & Printing amat menitikberatkan kepuasan hati para pelanggan supaya berasa gembira di atas keterampilan rupa produk mereka yang terkini.

Printing Stiker Murah

Kenapa Anda Perlu Tempah Sticker Dengan HMS Design & Printing?

Antara sebab-sebab utama mengapa anda perlu memilih pihak pihak HMS Design & Printing bagi mendapatkan servis printing stiker murah ini adalah :

  • Pihak HMS Design & Printing telah berjaya memuaskan hati ramai pelanggan
  • Pihak HMS Design & Printing sedia menerima tempahan dalam kadar kuantiti yang sangat minima
  • Pihak HMS Design & Printing hanya menggunakan material yang berkualiti tinggi seperti Glossy Mirrorcoat, PVC White Glossy Vinyl, PVC Matte, PVC Transparent.
  • Pihak HMS Design & Printing boleh menyiapkan sticker mengikut warna, design dan bentuk yang anda inginkan
  • Pihak HMS Design & Printing turut menyediakan servis bantuan design bagi anda yang masih belum punya design rekabentuk sticker sendiri
  • Pihak HMS Design & Printing menawarkan kadar harga yang sangat berbaloi sesuai dengan kadar bajet yang anda ada

stiker cantik dan murah

Antara Kelebihan Sticker Yang Dihasilkan Oleh HMS Design & Printing

1) Sticker yang dihasilkan sukar untuk tercabut

Sticker yang dihasilkan sangat melekat dengan kuat hingga sukar untuk tercabut.  untuk tercabut. Ini kerana setiap sticker transparent yang dihasilkan oleh pihak HMS Design & Printing ini menggunakan gam yang kuat. Jadi anda sudah tidak perlu risau sekiranya secara tiba-tiba sticker tersebut tertanggal atau sebagainya.

stiker printing murah kl

2) Boleh terkena air tanpa ada sebarang masalah

Jangan risau kerana sticker yang dihasilkan oleh pihak HMS Design & Printing ini boleh terkena air. Sticker tersebut sama sekali tidak akan luntur warnanya, tidak akan koyak malah tidak akan hancur juga, ini kerana setiap sticker yang dihasilkan oleh HMS Design & Printing adalah kalis air sepenuhnya. Sebab itulah sticker daripada HMS Design & Printing ini sangat lasak dan sesuai untuk digunakan untuk apa saja bentuk produk terutama untuk produk sejuk beku dan sebagainya.

Printing Stiker Murah

3) Design sticker yang sangat cantik hingga mampu menaikkan seri produk

Sticker yang bermutu tidak hanya pada material tapi juga turut ditekankan pada rupa design. HMS Design & Printing sangat faham tentang itu kerana rupa yang cantik dapat membantu menaikkan jumlah jualan. Jika dulu produk anda nampak biasa saja tanpa sebarang bentuk tulisan dengan tambahan design yang cantik tapi selepas ini semuanya akan nampak wow hingga mampu menarik minat bakal pengguna untuk berhenti melihat dan membeli.

stiker printing murah kl

4) Hanya perlu cabut dan tampal, sedia untuk digunakan dengan cepat dan mudah tinggal

Setiap printing stiker murah yang telah disiapkan oleh pihak HMS Design & Printing  sangat mudah untuk digunakan dengan pantas pada bila-bila masa saja yang anda inginkan. Anda tidak perlu bersusah payah kerana segalanya telah siap di potong mengikut bentuk design sticker yang anda tempah. Setiap potongan telah dilakukan oleh mesin yang canggih maka anda tidak perlu takut sekiranya potong sticker itu rosak dan sebagainya. Apa yang perlu anda buat hanyalah tanggal dan tampal pada mana-mana permukaan produk yang anda miliki pada tempat yang paling sesuai.

Printing Stiker Murah

5) Boleh tempah printing stiker murah mengikut bentuk idaman

Tidak dinafikan, selalunya kebanyakan produk akan dilekatkan dengan sticker dalam bentuk bulat. Tetapi, sebenarnya anda masih boleh menempah sticker dalam bentuk yang lain daripada pihak HMS Design & Printing ini. Sebagai contoh, anda mahukan sticker dalam bentuk yang lain seperti hati, empat segi dan sebagainya. Segalanya boleh dibuat tanpa sebarang masalah.

Printing Stiker Murah

6) Design terlajak cantik kerana dihasilkan oleh pihak yang sangat profesional

Tentang design anda pasti akan rasa sangat teruja nanti. Tambahan pula setiap tenaga pekerja yang ada di HMS Design & Printing merupakan dikalangan mereka yang sangat professional. Pihak HMS Design & Printing akan memastikan yang setiap design untuk anda itu akan tampil cantik setelah dicetak dan di tampal pada produk tersebut. Ini bagi memenuhi kehendak anda untuk melariskan lagi produk yang sedang diusahakan.

stiker printing murah malaysia

Harga Murah Terlajak Rendah Secara Terus Dari Kilang | Promosi Design Dan Cetak Hanya Serendah 50 Sen

Servis design dan printing stiker murah dan lain-lain hanya serendah 50 sen saja? Percaya atau tidak itulah harganya sekarang. Ini bersempena dengan promosi hebat istimewa untuk para pelanggan yang sudi mendapatkan khidmat printing sticker murah dari HMS Design & Printing. Tawaran harga promosi serendah 50 sen untuk setiap satu packaging, stiker, flyers yang ditawarkan oleh HMS Design & Printing ini adalah secara terus dari kilang yang tidak patut anda lepaskan.  Bukan mudah tau nak dapatan servis design dan printing dengan harga 50 sen untuk setiap packaging ini dengan tahap yang sangat berkualiti.

stiker printing murah malaysia

Sebahagian Pelanggan Yang Telah Menggunakan Servis HMS Design & Printing

“We from Flamingo E-liquid produce the highest end E-liquid and highest graded labelling stickers and boxes by HMS. The colour and attraction of the packaging are sure to amazed the customers world wide”Burn Flamingo | Founder of Flamingo Worldwide

“Semenjak 2 tahun bekerjasama dgn HMS Printing, sy berpuas hati dengan servis mereka dari segi design, kualiti printing dan penghantaran.” Nik Haniff | Manager of Kedai Emas Merchant 9

“Banyak-banyak service printing yg saya pernah berkerjasama, (syarikat awak) yg paling terbaik. Dah beratus ribu kotak kami dah print. Takda nak cari lain dh sbb harga, kualiti dan service mmg pantas! Terbaik!” Puan Farah | Founder of Beat Beauty Malaysia

Printing Stiker Murah

Anda Seorang Usahawan? Mahu Servis Printing Sticker Murah Pada Harga Kilang Tapi Sangat Berkualiti? Tempahlah Daripada HMS Design & Printing Sekarang Juga !!

Anda benar-benar mahu cantikkan packaging produk sendiri? Anda juga benar-benar inginkan servis printing stiker murah yang sangat menarik dan berkualiti? Apa tunggu lagi, segeralah hubungi pihak HMS Design & Printing untuk hasil yang sangat menakjubkan. Untuk sebarang tempahan dan pertanyaan lanjut, boleh hubungi:

stiker printing murah malaysia

HMS DESIGN & PRINTING | DESIGN DAN CETAK PACKAGING, STICKER, FLYERS
Hotline: Tekan untuk telefon (019-9051424) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook : Pakar Packaging Dan Sticker Produk
Laman Web : https://www.hmsprinting.com/