Sticker adalah satu barangan yang boleh digunapakai untuk pelbagai tujuan. Ada sticker yang digunakan pada produk perniagaan supaya penampilan pada packaging tampak lebih menarik untuk mempengaruhi hasil jualan dan ada juga yang menggunakan sticker untuk tujuan yang lebih seperti pada hadiah dan sebagainya. Sticker memang sangat berbaloi kerana penggunaannya sangat mudah dan cepat. Sticker juga dapat membantu memberikan penampilan yang lebih cantik dengan pantas tanpa perlu berbelanja dengan kos yang sangat tinggi.

cetak stiker berkualiti dan murah

Sticker seringkali dibuat supaya rupa bungkusan jadi lebih menawan. Warna kotak yang sekata secara tidak langsung akan tampil lebih menonjol dengan adanya percikkan warna berserta corak yang menarik daripada sticker yang dilekatkan. Tetapi, untuk mendapatkan hasil yang sepatutnya anda terlebih dulu perlu memilih pihak yang dapat  memberikan servis cetak sticker murah dan berbaloi. Antara pihak yang dapat membantu menyediakan servis cetak sticker murah yang sangat bagus adalah HMS Design & Printing yang beroperasi secara sepenuhnya di Ampang , Selangor.

cetak stiker di produk dengan murah

HMS Design & Printing Pereka Sticker Profesional, Berpengalaman, Pakar Dan Mahir

Ciri paling utama sebelum menempah mana-mana servis cetak sticker semestinya dengan mengetahu dulu apakah pihak tersebut bagus dan berbaloi untuk di upah. Bagi pihak HMS Design & Printing anda tidak perlu berasa risau dan ragu-ragu kerana mereka sememangnya layak untuk di ajak berkerjasama. Ini kerana pihak HMS Design & Printing ini memang sudah sering dikenali sebagai salah satu pihak yang dikenali sebagai pereka sticker yang sangat profesional.

cetak sticker murah

Pihak HMS Design & Printing ini mempunyai ramai tenaga pekerja yang sangat berpengalaman, pakar dan mahir untuk melakukan tugasan cetak sticker murah mengikut kehendak dan citarasa anda sendiri. Beritahu saja design bagaimana yang anda inginkan dan pastinya pihak HMS Design & Printing ini akan mencuba sedaya upaya yang termampu dengan kadar masa yang sepatutnya untuk memuaskan hati anda itu.

cetak sticker murah

Servis Packaging Menyeluruh Untuk Semua Jenis Produk Printing Termasuk Juga Sticker

Tidak hanya terikat pada sticker, pihak HMS Design & Printing ini juga turut menawarkan pelbagai jenis servis packaging yang lain untuk di tempah. Jika disenaraikan semuanya di sini, terdapat lebih daripada lima belas jenis servis yang dapat diberikan oleh pihak HMS Design & Printing ini kepada anda.

cetak sticker murah

Antara servis-servis terbabit adalah seperti :

 • Servis printing Banner
 • Servis printing Bunting
 • Servis printing Doorgift Box
 • Servis printing Calendar
 • Servis printing Non-woven Bag
 • Servis printing Jude Bag
 • Servis printing BillBook
 • Servis printing Book & Magazine
 • Servis printing Folder
 • Servis printing Flyers
 • Servis printing Souvenirs
 • Servis printing Wedding Card
 • Servis printing Sticker
 • Servis printing Hardcover Box
 • Servis printing Envelope
 • Servis printing Letterhead
 • Servis printing Silkscreen Product
 • Servis printing Tshirt
 • Servis printing Namecard
 • Servis printing Paperbag
 • Servis printing Packaging Box

cetak stiker berkualiti dan murah

Pendekata, para usahawan khususnya akan dapat menjimatkan banyak masa dengan servis packaging menyeluruh untuk semua jenis produk ada di bawah satu bumbung begini. Apa yang perlu anda lakukan hanyalah dengan cara membawa produk keluaran sendiri untuk ditunjukkan pada pihak HMS Design & Printing. Setelah itu pihak HMS Design & Printing akan sama-sama berbincang dan memberikan idea yang sesuai untuk produk yang ingin anda ketengahkan itu nanti. Bila difikirkan balik, anda bukan saja berpeluang untuk mendapatkan servis design yang cantik serta servis print sticker yang murah tetapi juga pemberi idea yang pakar untuk hasil yang lebih baik.

cetak stiker berkualiti dan murah

Sticker Sangat Berkualiti Tinggi Dengan Design dan Bentuk Yang Menepati Citarasa Anda

Bagi anda yang memutuskan untuk mendapatkan servis pinting sticker murah, anda pastinya akan berasa sangat gembira dengan hasil kerja sticker yang dilakukan oleh pihak HMS Design & Printing. Sticker yang dihasilkan bukan saja cantik dengan rekabentuk menarik tetapi juga sangat sesuai dengan kehendak citarasa anda.

cetak stiker di produk dengan murah

Tahap kualiti sticker yang dihasilkan oleh HMS Design & Printing diyakini sangat berkualiti tinggi dan hasilnya,

 1. sticker yang dihasilkan sukar untuk tercabut
 2. boleh terkena air tanpa ada sebarang masalah
 3. design sticker yang sangat cantik hingga mampu menaikkan seri produk
 4. hanya perlu cabut dan tampal, sedia untuk digunakan dengan cepat dan mudah tinggal
 5. boleh tempah printing sticker murah mengikut bentuk idaman
 6. design terlajak cantik kerana dihasilkan oleh pihak yang sangat profesional

cetak stiker di produk dengan murah

Antara golongan mereka yang sangat sesuai untuk mendapatkan servis daripada pihak  HMS Design & Printing ini adalah seperti syarikat perkilangan yang aktif membuat produk kosmetik dan juga agen-agen pemasaran untuk sesuatu produk. Jika anda bukan seorang usahawan, jangan risau kerana anda juga sentiasa dialu-alukan untuk menempah sticker bagi tujuan yang lain seperti badan-badan korporat serta syarikat-syarikat korporat, motor, basikal dan kereta, kelab-kelab serta anjuran sukan. Tidak lupa juga motor, basikal dan kereta, kelab-kelab, anjuran sukan. Tidak lupa juga tempahan sticker untuk majlis ulangtahun hari kelahiran , majlis pertunangan,  kenduri kawin, aqiqah dan sebagainya.

cetak stiker di produk dengan murah

Packaging Serendah 50 Sen | Servis Design & Printing Termurah Nombor 1 di Malaysia

Berbeza dengan kebanyakan pihak servis cetak sticker murah yang lain, pihak HMS Design & Printing ini hanya mengenakan kadar minimum order sebanyak 300 pcs sahaja. Ini bermakna walaupun anda tidak mempunyai produk yang banyak, atau anda tidak memerlukan jumlah sticker yang banyak, anda boleh saja membuat tempahan dengan kadar 300 pcs sahaja. Kadar order yang minima sebanyak 300 pcs ini juga dapat membantu anda membuat bajet yang sepatutnya.

cetak sticker murah

Apa yang lebih mengembirakan lagi, walaupun kadar order tempahan hanyalah setakat 300 pcs namun harga yang dikenakan sangat terlajak murah! Percaya ataupun tidak hanya untuk sticker dan packaging lain yang disediakan oleh pihak HMS Design & Printing ini hanyalah ditahap 50 sen sahaja per unit. Murah bukan? Sangat-sangat berbaloi dan tidak terlalu membebankan terutama untuk anda yang baru saja baru ingin berjinak-jinak dengan dunia perniagaan secara kecil-kecilan.

cetak sticker murah

Hasil Terbaik Dengan Tahap Servis Pantas Demi Untuk Memuaskan Hati Pelanggan Seperti Anda

Sejujurnya, sticker adalah salah satu daripada proses pemasaran dengan kadar harga yang paling murah. Tampal sahaja sticker pada sebagai label produk dan produk anda akan terus bertukar dengan rupa baru yang lebih profesional. Dalam masa yang sama bakal pengguna juga berasa lebih yakin untuk membeli dan mencubanya. Meskipun sticker ini tampak kecil dan mudah untuk digunakan tapi hakikatnya kuasa sticker ke atas sesuatu produk memang agak besar.

cetak stiker di produk dengan murah

Yang pasti, jika benar anda perlukan design sticker yang cun melecun tahap kebaboom, pihak mana lagi yang harus anda hubungi jika bukan HMS Design & Printing.  HMS Design & Printing akan sentiasa bersedia untuk memberikan perkhidmatan mereka pada anda dengan rasa hasil design yang sangat awesome dan menarik. Soal harga sebagaimana yang telah dijelaskan tadi, hanyalah di tahap 50 sen seunit dengan kadar tempahan setahap 300 pcs sahaja.

cetak sticker murah

Sebahagian Pelanggan Yang Telah Menggunakan Servis HMS Design & Printing

Anda masih lagi ada sisa baki rasa ragu-ragu dengan hasil dan kualiti produk yang dihasilkan oleh HMS Design & Printing? Jangan risau dan juga bimbang kerana pihak HMS Design & Printing akan sentiasa memastikan kualiti printing dan cetakan yang berkualiti tinggi untuk setiap tempahan anda. Malah pihak HMS Design & Printing juga akan sentiasa berusaha untuk memastikan tempahan dapat disiapkan pada waktu yang telah ditetapkan.

cetak stiker berkualiti dan murah

Sebagai contoh, anda boleh melihat sebahagian contoh daripada beberapa testimoni dari pelanggan HMS Design & Printing ini.

“We from Flamingo E-liquid produce the highest end E-liquid and highest graded labelling stickers and boxes by HMS. The colour and attraction of the packaging are sure to amazed the customers world wide”Burn Flamingo | Founder of Flamingo Worldwide

“Semenjak 2 tahun bekerjasama dgn HMS Printing, sy berpuas hati dengan servis mereka dari segi design, kualiti printing dan penghantaran.” Nik Haniff | Manager of Kedai Emas Merchant 9

“Banyak-banyak service printing yg saya pernah berkerjasama, (syarikat awak) yg paling terbaik. Dah beratus ribu kotak kami dah print. Takda nak cari lain dh sbb harga, kualiti dan service mmg pantas! Terbaik!” Puan Farah | Founder of Beat Beauty Malaysia

cetak stiker di produk dengan murah

Anda Sedang Mencari Servis Printing Sticker Murah Yang Sangat Berpatutan? Jom Dapatkan Dengan Kadar Termurah Dari HMS Design & Printing Sekarang

Apa yang sedang ditunggu lagi tu? Jika anda rasakan produk anda itu perlukan penghias tambahan untuk menambahkan lagi rupanya, sticker adalah jawapan yang paling tepat. Dan jika anda rasakan produk anda itu juga perlukan label tambahan untuk info yang lebih padat, sticker juga adalah jawapannya.

cetak stiker berkualiti dan murah

Dengan membuat tempahan printing sticker murah daripada HMS Design & Printing anda bukan saja dapat memenuhi segala impian untuk memiliki produk yang lebih menarik tetapi juga dapat menjimatkan banyak kos untuk tujuan packaging yang cantik menawan. Mahu servis cetak sticker murah dengan kualiti tinggi yang dijamin? Dapatkan segera dengan cara menghubungi pihak HMS Design & Printing hari ini juga!!

HMS DESIGN & PRINTING | DESIGN DAN CETAK PACKAGING, STICKER, FLYERS
Hotline: Tekan untuk telefon (019-9051424) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook : Pakar Packaging Dan Sticker Produk
Laman Web : https://www.hmsprinting.com/